Maling af vægge

Et grundigt forarbejde er en forudsætning for et smukt og holdbart resultat. Det kan virke fristende at springe de indledende øvelser over, fordi de kan forekomme overflødige og ikke mindst tidskrævende – men faktisk vil vi vove at påstå, at når det gælder malerarbejde, så udgør forarbejdet cirka 75 % af tiden, hvis resultatet skal være ordentligt!

Men det er heller ingen hemmelighed, at listen over de nødvendige forberedelser er lang – rummet skal tømmes og gulvet dækkes af, der skal sættes malertape på kanterne af dør- og vindueskarme og fodpaneler, og væggene skal vaskes grundigt ned, før huller og revner spartles og slibes. Først derefter kan du gå i gang med malingen.

Derfor kan det meget ofte betale sig at overlade opgaven til en fagmand. Du slipper for alt besværet, og samtidig er du garanteret et pænt og ordentligt resultat – og begge dele kan vise sig at være mange penge værd!

 

Tilfreds kunde:

TV2 Danmark A/S

En kreativ arbejdsplads som TV2 skal ikke have stringente hvide mødelokaler. Her skal være indretningsmæssigt højt til loftet og inspiration til at tænke store tanker.

Fx. idé-rummet med de røde vægge der i virkeligheden er opslagstavler - Her er plads til alle ideer. Der er også det blanke rum hvor gulvene er bonede og væggene malet i høj glans.

 

Se artiklen om malerarbejde her

Helt matte sorte vægge

Bonede gulve og højglans maling på vægge og paneler

Malerarbejde med garanti

Fynske Farver er medlem af Danske Malermestre, og det forpligter at yde kvalitet.